Bajnokok a Nagydobosi Bikák!

Ha már a Tatai Olimpiai Edzőtáborban vagyunk, sporteseményről is illik egy pár szóban emlitést tenni. És miért ne éppen sportok királyáról, a labdarúgásról tennénk ezt?

Nem sok esélye volt annak, hogy ebben a rekkenő hőségben focizni vágyó fanatikusokkal találkozik az érdeklődő, de úgy látszik mégiscsak volt egy pár rettenthetetlen labdazsonglőr.

Habár többen is elhatározták, hogy elkezdik a bajnokságot, de biztonsági okokból, végül is csak két csapat indult el a „színvonalas” tornán. A Nagydobosi Bikák a Többiek csapatával játszották a mindent eldöntő finálét, s habár nem biztos, hogy Dárdai Pált ezzel a mérkőzéssel lehetne maradásra bírni a válogatottnál, de pazar megoldásokat, szép gólokat is lehetett látni a meccsen. A Nagydobosi Bikák meggyőző fölénnyel nyerték a bajnokságot, de mindennél nagyobb elismerést és tiszteletet érdemelnek a csapatok kitartásukért és bátorságukért. 

Szöveg és fotók: Rácz Ervin

Hasonló anyagaink

A bizalom meggazdagítja a közösséget

A Károli Gáspár Református Egyetem támogatásának is köszönhető, hogy az idei Csillagpont megvalósulhatott. Balla Péter rektorral Hegedűs Márk, az E...

Legyenek sóvá a társadalomban

Az evangélium és a keresztyén értékek továbbadását várják a Csillagpont résztvevőitől azok az egyházi vezetők és politikusok, akiket arról kérdeztü...

Hozzászólások