Nemek harca

Péntek délután a középiskolai ponton Nemek harca játék volt, ahol a lelkes résztvevők fiú és lány csoportra bontva mérették meg magukat. Különböző feladatok voltak, melyeket teljesíteniük kellett és minden helyes megoldásért pontokat szerezhettek. 

Az első játék egy zenei kvíz volt, melyet activity formájában adtak elő, a zeneszámok címét illetve előadóját mutogatták el, vagy írták körül. Ebben a feladatban a lány csoport szerzett több pontot, talán azért, mert a fiúk nehezebben tudták magukat megértetni egymással.

Ezután ügyességi verseny következett egy önkéntesen jelentkező fiú és lány között. A lánynak nyakkendőt kellett kötnie, a fiúnak pedig hajat fonnia. A résztvevők nagyon szórakoztatónak találták az ellenkező nem próbálkozásait, de ebben a feladatban is a lányok bizonyultak jobbnak. Természetesen a koordinátorok próbálták segíteni, biztatni a résztvevőket, így sokkal hangulatosabban és gyorsabban telt el az idő.

Folytatásként egy kicsit összetettebb feladatot kaptak a játékosok, ugyanis listát kellett készíteniük arról, hogy mit gondolnak az ellenkező nem tagjai. Nagyon vicces megoldások születtek, melyet mosolyogva hallgattak végig. Például a fiú csapat azt gondolta, hogy a lányok általában az Alkonyat sorozatokról, diétáról, celebekről pletykálkodnak, a lányok szerint a fiúk a számítógépes játékokról, edzésről, lányokról beszélnek, valamint arról, hogy miért sminkelik magukat a nők. Az utolsó feladat a férfi és női szótár értelmezése volt. Többek között olyan mondatokat kellett a fiúknak megfejteni, hogy „Nincs semmi bajom!” „Nem!” vagy éppen „Tetszik ez a lány?” a lányoknak pedig „ Éhes vagyok.” „Ma nagyon nehéz napom volt!”  és  „Érdekes ízű az étel, de nem rossz.”

A játék végén összefoglalták az élményüket, és elmesélték, minden nagyon szórakoztató volt, még a gondolatolvasó feladat is, habár abban volt némi nehézségük. Mindenki jól érezte magát, és örömmel töltötte el ezt az órát. A végeredmény pedig 9-5 lett a lányok javára.

Gál Noémi Fruzsina
Fotók: Asszonyi Eszter

Hasonló anyagaink

Táncban élő hit

A hőmérők 37 Celsius fokot mutattak délután, amit Tatán mindenki legalább tízzel többnek érzett. Azonban még ebben a tikkasztó hőségben is szép szá...

Hozzászólások