Az Ökopont különleges utazásra hív: megmutatnak egy darabot a teremtett világ csodáiból, aminek valamennyien része vagyunk, kincsei a mi jólétünket szolgálják, problémája valamennyiünk gondja. Az alábbiakban az ő eseményeikről számolunk be tudósításokban, (mozgó)képben és rádióriportokban.

A természet jobban tudja" – Czump Attila a Természetes Életmód Alapítvány elnöke szerint az emberek elfelejtették, hogyan kell élni.

Tovább →

„A teremtett világ megismerhető” – Kercsmár Zsolt geológus a Csillagpont utolsó napján különleges előadással és kiállítással készült az Öko Ponton. Előadónk arra próbált választ adni, hogy a föld történetéből megismerhető-e a teremtett világ, kiolvashatjuk-e belőle az Úristen lábnyomát. 

Tovább →

ÖkoPont - Péntek

„A teremtett világ sóvárogva vár!"

Tovább →

Soós Brigitta és Láng Viktória rádiós összeállítása az Ökogyülekezeti pontról.

„Fontos, hogy az ember segítse a másik ember szellemi fejlődését.”

Tovább →

Napjainkban egyre divatosabbá válnak a különböző diéták, a vegetarianizmus, a vegán életmód, a paleolit diéta, vagy a makrobiotikus táplálkozás, ezért rengeteg érdeklődőt köszönthettünk Victor András az Ökogyülekezet egyik tanácstagjának előadásán a Csillagponton.

Tovább →

„Miért ápoljuk olyannal a bőrünket, ami nem tudjuk, milyen tartósítószert tartalmaz?” – erre a problémára kínált alternatív megoldásokat a csütörtöki Natúr Kence-Finceműhely.

Tovább →

„A természetből fakad mindenünk! Mi lesz velünk, ha elpusztítjuk?" Szabó Gyula, az Ökoszolgálat Alapítvány környezetvédelmi tanácsadója a „legtitkosabb zöld trükkökbe" avatta be a közönséget szerda délután az Öko ponton.

Tovább →

Öko EZ+AZ

Hasonló anyagaink

Hozzászólások