A párkapcsolati programok keretein belül az egyedülállók és a párkapcsolatban élők is egyaránt megtalálhatják a számukra érdekes és informatív előadásokat. Többek között szó lesz a párkeresésről, a bizalomról, a társas magányról, a meghitt kapcsolatokról, és a párok életét oly sokszor megnehezítő konfliktusokról és azok hatékony kezeléséről. Az előadások mellett rapid randikat és ismerkedős programokat szerveznek az egyedülálló résztvevők számára, melyen a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Az alábbiakban ezekről az eseményekről számolunk be tudósításokban, (mozgó)képben és rádióriportokban.

Pál Feri atya jelenség. A katolikus pap izeg-mozog a színpadon, száguldozik jobbra-balra, fölpattan, leül, letérdel, közben pedig beavat a szerelem rejtelmeibe körülbelül hatszáz embert. Hogyan legyünk szerelmesek? Mitől lesz tartós a kapcsolatunk? Mit tegyünk, ha a rózsaszín szemüvegünkön keresztül szemlélt lila köd már nem is olyan lila? Feri atya egyórás előadásán jártunk. 

Tovább →

Kiss Ábel Lukács és felesége, Kissné Péter Hanna nyolc éve házasok és három gyermeket nevelnek. Ábel angoltanár, református presbiter és egy párválasztást segítő blog szerkesztője, Hanna pedig pszichológus. Négy éve tartanak előadásokat a keresztyén párválasztásról és házasságról. Ők vezetik a 100 szingli blogot. Szívesen osztják meg a történetüket másokkal, ahogyan az idei Csillagponton is tették.

Tovább →

Folytatódott a Randi kurzus

Kiss Ábel Lukács és felesége, Hanna ma a párválasztásról, illetve az ideális párkapcsolatról adtak elő a Párkapcsolati pontban.

Tovább →

Hasonló anyagaink

Megtört bizalom

Hogyan állítható helyre az a bizalmi kapcsolat, ami valami miatt megszakadt? Ez volt a fő témája Dányi Zoltán lelkipásztor, pár-családterapeuta, le...

Hozzászólások